Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
1,55 zł
(13,99 zł) |
|
Bakłażan | 200g |
2,22 zł
(4,99 zł) |
|
Borówka amerykańska | 100g |
2,80 zł
(6,99 zł) |
|
Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
Czosnek | 3g |
0,13 zł
(2,19 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jaja kurze całe | 50g |
0,35 zł
(6,99 zł) |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
0,62 zł
(1,39 zł) |
|
Kasza jaglana | 75g |
0,73 zł
(3,39 zł) |
|
Kiełki brokuła | 28g |
2,79 zł
(4,99 zł) |
|
Koper ogrodowy | 6g |
0,72 zł
(2,99 zł) |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
0,87 zł
(3,49 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Natka pietruszki | 20g |
1,75 zł
(2,19 zł) |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
0,37 zł
(10,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Rzodkiewka | 45g |
0,93 zł
(2,49 zł) |
|
Sok cytrynowy | 15g |
0,40 zł
(5,29 zł) |
|
Sok z buraków | 50g |
0,47 zł
(6,99 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
0,30 zł
(2,49 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
1,62 zł
(5,99 zł) |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |