Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 40g |
1,24 zł
(13,99 zł) |
|
Brokuły | 250g |
3,75 zł
(7,49 zł) |
|
Cebula | 480g |
1,13 zł
(1,89 zł) |
|
Cebula czerwona | 50g |
0,23 zł
(2,99 zł) |
|
Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
Cukinia | 150g |
1,50 zł
(8,49 zł) |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.6g |
0,14 zł
(5,99 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Jarmuż | 750g |
20,97 zł
(20,97 zł) |
|
Kalafior | 440g |
7,33 zł
(9,99 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 1050g |
19,56 zł
(20,86 zł) |
|
Koper ogrodowy | 18g |
2,15 zł
(2,99 zł) |
|
Marchew | 450g |
1,37 zł
(2,29 zł) |
|
Mielona papryka słodka | 0.6g |
0,04 zł
(1,29 zł) |
|
Natka pietruszki | 6g |
0,53 zł
(2,19 zł) |
|
Ogórek | 180g |
1,20 zł
(3,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
Pieprz Cayenne | 0.03g |
0,00 zł
(2,29 zł) |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
0,02 zł
(1,79 zł) |
|
Pietruszka, korzeń | 405g |
3,36 zł
(4,98 zł) |
|
Pomidory | 70g |
0,37 zł
(3,99 zł) |
|
Por | 420g |
7,29 zł
(7,98 zł) |
|
Ryż brązowy | 50g |
0,37 zł
(2,99 zł) |
|
Sardynka w oleju | 30g |
1,50 zł
(5,99 zł) |
|
Schab bez kości | 100g |
1,84 zł
(11,59 zł) |
|
Sok cytrynowy | 6g |
0,16 zł
(5,29 zł) |
|
Szczypiorek | 5g |
0,50 zł
(2,49 zł) |
|
Sól himalajska | 3.25g |
0,03 zł
(3,49 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |