1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 75g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 50g |
![]() |
|
Kminek | 3g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |