Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Kminek | 3g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 80g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |