Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula | 55g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 16g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |