Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy | 80g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 270ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 36g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |
|
Ziemniaki | 100g |
![]() |