Bataty obrać i pokroić w cienkie słupki. Zmieszać z sokiem z cytryny i z oliwą, doprawić solą i pieprzem. Nieobrane ząbki czosnku rozgnieść nożem i położyć z batatami na blasze. Piec na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w temp. 180 stopni przez około 40 minut, aż będą miękkie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bataty | 460g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 153g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 2g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |