Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 120g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 230g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 9g |
![]() |
|
Szczypiorek | 13g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 220g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |