1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4.25g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 230g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 1360g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |