Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną wodą, następnie wrzątkiem i znów zimną wodą. Posiekaną cebulę podsmażamy na patelni na rozgrzanym oleju, dodajemy pokrojone w kostkę cukinię i suszone pomidory, pomidory z puszki i ulubione przyprawy. Dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem, pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy. Kaszę kładziemy na talerz i zalewamy zawartością patelni.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 2g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 40g |
![]() |
|
Cukinia | 200g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 260g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 165g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Ksylitol | 10g |
![]() |
|
Malina | 140g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 60g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka ziemniaczana | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ogórek gruntowy | 35g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 6g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 150g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sok z buraków | 75g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |