Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 660g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 1g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 130g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 7g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 150g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 15g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 40g |
![]() |
|
Tymianek suszony | 1g |
![]() |