Zmiksuj wszystko w blenderze
1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Słodzik rozpuścić we wrzątku. Na wrzątek wsypać budyń w proszku wymieszany z kaszą manną cały czas mieszając, żeby nie zrobiły się grudki. Gdy masa jest jednolita i gęsta dodajemy twaróg i wszystko dobrze mieszamy. Gotową mieszankę posypujemy owocami, czekoladą i orzechami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 750g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 50g |
![]() |
|
Budyń waniliowy bez cukru | 20g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 10g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |