Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |