Kurczaka pokroić w kostkę, wymieszać wraz z kurkumą, curry i solą. Na patelnie dodać 1 łyżkę oleju, wrzucić kurczaka i podsmażyć do zarumienienia. Do miski dodać pokrojone mango, sałatę lodową, kukurydzę, paprykę, oraz kurczaka. Wymieszać wszystko razem.
Dodać sos (1 łyżka miodu, 1 łyżka musztardy, 1 łyżka wody, 1 łyżeczka oliwy z oliwek).
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 120g |
![]() |
|
Curry | 6g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kalafior | 120g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 110g |
![]() |
|
Kurkuma | 10g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mango | 200g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 37g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Musztarda | 30g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 55g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 420g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Woda | 6ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |