Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 320g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Marchew z groszkiem mrożona | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 9g |
![]() |
|
Masło klarowane | 20g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 14g |
![]() |
|
Mąka ziemniaczana | 14g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 375g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śmietana 18% | 80g |
![]() |