Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 5g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 55g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 120g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 15g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 150g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 120g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 1g |
![]() |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 272g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |