Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 400g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 130g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 33g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Malina | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 150g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 125ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 155ml |
![]() |
|
Morele suszone | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 200g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 220g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Siemię lniane | 70g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |