Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 200g |
![]() |
|
Banan | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 270g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 15g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |