Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 184g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 315ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 36g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 40g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 520g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 48g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 1g |
![]() |