Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Zmiksuj wszystko w blenderze
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 160g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 300g |
![]() |
|
Majonez | 150g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Marchew | 200g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 2g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 47g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Papryka jalapeno | 200g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 160g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 300g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 800g |
![]() |
|
Szczypiorek | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 360g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 360g |
![]() |
|
Udko z kurczaka | 600g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 2g |
![]() |