Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 680g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Kalafior | 1760g |
![]() |
|
Kapusta biała | 3000g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 450g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.8g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 1400g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 450g |
![]() |
|
Pomidory | 70g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 12g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |