Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 750g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Czarne jagody | 125g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 60g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mieszanka włoska mrożona | 100g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 64ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 1g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 1g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 12.5g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 50g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 50g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 500g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Przyprawa włoska | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 90g |
![]() |
|
Szpinak | 25g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |