Bataty obrać i pokroić w cienkie słupki. Zmieszać z sokiem z cytryny i z oliwą, doprawić solą i pieprzem. Nieobrane ząbki czosnku rozgnieść nożem i położyć z batatami na blasze. Piec na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w temp. 180 stopni przez około 40 minut, aż będą miękkie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bataty | 460g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |