Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek | 220g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 130g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 55g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |