Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Pokroić i zapakować do pudełka :)
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Dynia | 210g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 45g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Marchew | 40g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Melon | 720g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 48g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |