Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 220g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Mak niebieski | 10g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 272g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |