Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 24g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 7g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |