Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 8g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 30g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 355g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 40g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 500g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 13g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |