Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Kurczaka pokroić w kostkę, wymieszać wraz z kurkumą, curry i solą. Na patelnie dodać 1 łyżkę oleju, wrzucić kurczaka i podsmażyć do zarumienienia. Do miski dodać pokrojone mango, sałatę lodową, kukurydzę, paprykę, oraz kurczaka. Wymieszać wszystko razem.
Dodać sos (1 łyżka miodu, 1 łyżka musztardy, 1 łyżka wody, 1 łyżeczka oliwy z oliwek).
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 110g |
![]() |
|
Kurkuma | 11g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Mango | 200g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 420g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 7g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3g |
![]() |
|
Woda | 6ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |