Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 190g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 7g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |