1. Makaron przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojonego w kostkę kurczaka i przekładamy na talerz. 3. Na tym samym tłuszczu smażymy mieszankę chińską, oraz groszek, aż będą chrupiące. 4. Dodajemy mięso i makaron, wbijamy jajko i mieszamy. 5. Pod koniec dodajemy kiełki, cukier, sosy i posypujemy posiekanymi orzeszkami i szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Cukier biały | 2.5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 25g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Kiełki słonecznika | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Mieszanka chińska mrożona | 100g |
![]() |
|
Mąka gryczana | 85g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 85g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 38g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.25g |
![]() |
|
Orzechy arachidowe (ziemne) | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 230g |
![]() |
|
Pestki dyni | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 40g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Sos chilli słodki | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Sól himalajska | 5g |
![]() |
|
Woda | 175ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |