Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 280g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 272g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 40g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 32g |
![]() |
|
Pestki dyni | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 80g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 140g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 280g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 11g |
![]() |
|
Szczypiorek | 15g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |