Wsypać wszystkie składniki do pojemnika, wbić jajka, zmiksować blenderem, smażyć na oleju do ścięcia ok 10 min, przerzucić na drugą stronę na 2min.
1. Makaron przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojonego w kostkę kurczaka i przekładamy na talerz. 3. Na tym samym tłuszczu smażymy mieszankę chińską, oraz groszek, aż będą chrupiące. 4. Dodajemy mięso i makaron, wbijamy jajko i mieszamy. 5. Pod koniec dodajemy kiełki, cukier, sosy i posypujemy posiekanymi orzeszkami i szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Bułka do hamburgera z sezamem | 106g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 20g |
![]() |
|
Cukier biały | 2.5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 172g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Kiełki słonecznika | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 200g |
![]() |
|
Mieszanka chińska mrożona | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 22g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Musztarda | 50g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Orzechy arachidowe (ziemne) | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 380g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 40g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos chilli słodki | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |