Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Dynia | 210g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Groch, nasiona suche | 45g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Malina | 50g |
![]() |
|
Marchew | 40g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 125ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 325ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 40g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |