Filet z kurczaka myjemy, kroimy w kostkę i gotujemy na parze przez około 20 minut. Sałatę myjemy, rwiemy na małe kawałki. Pomidora, ogórka i rzodkiewkę myjemy i kroimy. Rzeżuchę płuczemy. Z oliwy, musztardy, czosnku, jogurtu, octu, soli i pieprzu przygotowujemy sos. Całość mieszamy i podajemy.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 25g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 6g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Pomidory | 410g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Rzeżucha | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 50g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |